top of page

10 фото березня: добірка ключових фото місяця від UAPP та Ukraїner

UAPP у партнерстві з Ukraїner продовжує цикл публікацій ключових фотографій місяця, що стосуються повномасштабного вторгнення.


Ветерани української армії тренуються плавати та грати у баскетбол на візках до змагань Corps Trials військово-повітряних сил і морської піхоти США, які проходили в березні 2024 року в Лас-Вегасі, США. Фото Сергія Коровайного.


Рятувальники гасять пожежу на одній з електростанцій у Харкові, по якій росіяни завдали ракетного удару у Березні 2024 року. Фото Якова Ляшенка.


“Блекаут” у Харкові в середині березня 2024 року. Внаслідок масованих ракетних атак по енергетичній інфраструктурі Харкова у місті відсутнє електропостачання. Фото Івана Самойлова.


Чоловік стоїть біля вибитого вікна у своїй квартирі на вулиці Нагірній у Києві. Внаслідок ракетного удару по Києву 22 березня були поранені десятки людей та пошкоджені будівлі. Фото Сергія Нужненка. 


Військовослужбовці поряд зі знищеним залізничним вокзалом у Костянтинівці Донецької області. Російська армія завдала удару по вокзалу авіабомбою КАБ-250 наприкінці лютого 2024 року. Фото військовослужбовця ЗСУ Сергія Михальчука.


Учні 4-Б класу у підвалі-укритті однієї зі шкіл Кременчука під час повітряної тривоги. В той день у місті лунала повітряна тривога та було чутно вибухи. Фото Андрія Дубчака зроблене для Frontliner.


Морський дрон на ім’я “Авдіївка” під час випробувань. Саме морськими дронами Сили оборони України завдають успішних ударів по морському флоту РФ. Фото Євгена Малолєтки 


Артилеристи 126 бригади Збройних сил України ведуть вогонь із гаубиці Д-30 по російським позиціям у Херсонській області у березні 2024 року. Фото Мар’яна Кушніра 


Мобільна група протиповітряної оборони під час тренувань з виявлення і знищення ворожих ракет та дронів у Київській області, 2 березня 2024 року. Фото Олега Перверзєва 


Український військовослужбовець 59-ї моторизованої бригади у будинку неподалік лінії фронту в Донецькій області у березні 2024 року. Фото Ольги Іващенко 


Читайте також:

bottom of page