top of page

10 фото лютого: добірка ключових фото місяця від UAPP та Ukraїner

UAPP у партнерстві з Ukraїner розпочинає цикл публікацій ключових фотографій місяця, що стосуються повномасштабного вторгнення.

Деякі зафіксували певну історичну подію, інші – звичайні моменти, талановито перетворені фотографом на символ. Та всі вони — частина нової історії, яку ми творимо разом.


Вид на поле бою із висоти польоту БПЛА поруч із Авдіївкою у Донецькій області. Поле всіяне вирвами від снарядів, розбитою російською технікою і тілами. Лютий 2024. Фото Мар’яна Кушніра.


Бронетранспортер М113 58 окремої механізованої бригади доставляє бійців на бойову позицію у Донецькій області.  Фото фотографа Міністерства оборони України Антона Шевельова.


Військовослужбовець Збройних сил України їде у МТЛБ на позиції неподалік Бахмута. Лютий 2024. Фото Каріни Пілюгіної.


Літні люди евакуйовуються залізницею із прифронтової території у Донецькій області. Лютий 2024. Фото Якова Ляшенка.


Місцеві мешканці під час церемонії пам’яті під зруйнованим мостом в Ірпені у другу річницю вторгнення Росії в Україну, 24 лютого 2024 року. Фото Романа Пилипія.


Щойно звільнений з російського полону Військовослужбовець ЗСУ прикриває обличчя прапором, говорячи телефоном із рідними. Лютий 2024 року. Фото Данила Павлова.


Дівчинка на гойдалці поруч із будинком, який був пошкоджений уламками російської ракети у Києві. Лютий 2024 року. Фото Сергія Коровайного.


11-річний Богдан на другий рік війни живе у пошкодженому обстрілами будинку в Ізюмі Харківської області. Лютий 2024. Фото Олексія Філіппова.


Спецпризначенці підрозділу Головного управління розвідки «Шаман» беруть участь у тренуваннях. Лютий 2024 року. Фото Сергія Михальчука.


Артилерист 93 ОМБр на бойовій позиції у Донецькій області.  Фото солдата-фотографа 93 бригади Миколи Олійника.


bottom of page