top of page

Зруйнований склад Нової пошти в Одесі після балістичного удару на світлинах Тимофія Мельникова та Олександра Гіманова

Російська армія вчергове вдарила по Одесі. Влучили по складу Нової Пошти. 2 травня 2024 року. Фото Олександра Гіманова


Увечері 1 травня російські війська вкотре атакували Одесу. Ворог вдарив по складах та відділенні Нової пошти. Інформацію про атаку підтвердили на офіційній сторінці НП. За попередніми даними, пошкоджено та знищено близько 900 відправлень. 


Фото Тимофія Мельникова


«Оціночна вартість усіх посилок, які були знищені внаслідок удару, будуть компенсовані клієнтам у повному обсязі. Завтра зв'яжемося з усіма одержувачами. Посилки, які були в дорозі — перенаправлені на 3 відділення Нової пошти в Одесі», — заявили в компанії.


Фото Олександра Гіманова


У Новій пошті вказали, що серед співробітників — загиблих та постраждалих немає. Усі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в укритті. Також у пресслужбі додали, що компанія надасть психологічну допомогу кожному працівнику, який працював тієї ночі. 


Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що внаслідок атаки в Одесі пошкоджені не тільки складські приміщення пошти, а й цивільна інфраструктура. «У навколишніх будинках є вибиті вікна. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення», — написав голова ОВА.


Фото Тимофія Мельникова


Він зазначив, що від загалом від атаки балістики постраждали 14 одеситів. 


Нагадаємо, у вечір понеділка 29 квітня росіяни вдарили по цивільних об’єктах Одеси. Війська РФ завдали удару ракетою «Іскандер-М» із касетною бойовою частиною. Унаслідок атаки п’ятеро осіб загинули, 32 отримали поранення.

bottom of page