top of page

Можливості для фотографів

Конкурси, фестивалі та премії для фотографів, які знімають у будь-яких жанрах


Ділимось підбіркою міжнародних премій, конкурсів та фестивалів для українських фотографів з найближчими датами закриття прийому робіт.

 

Міжнародна премія гуманітарної фотографії Луїса Вальтуйєна 2023

 

Médicos del Mundo Spain оголошує 27-ю Міжнародну премію гуманітарної фотографії імені Луїса Вальтуйєна з метою визнання та поширення кращих фотосерій, які особливо демонструють соціальні нерівності, несправедливості та порушення прав людини або ситуації, які їм сприяють або протидіють.


Вартість заявки: Безкоштовно

Крайній термін: 21 жовтня

 

FOTOFESTIWAL OPEN CALL 2024

 

Відкрито прийом заявок на участь в фотофестивалі, який дає вам можливість представити свої роботи аудиторії міжнародного фестивалю фотографії, який відбудеться в червні 2024 року в Лодзі (Польща). Фестиваль шукає митців з винятковою особистістю та проектами, які представляють сміливий погляд.


Вартість заявки: 15 €

Крайній термін: 16 грудня

 

Фестиваль BredaPhoto 2024

 

Фестиваль BredaPhoto представляє візуальні історії, які надихають, рухають, стикаються з новими питаннями та демонструють, що фотографія є художнім засобом, який є серцем суспільства. Фестиваль BredaPhoto — це бієнале, на якому ви маєте можливість переглянути роботи найкращих національних та міжнародних фотографів та візуальних митців на унікальних закритих і відкритих локаціях у Бреді. Тема фестивалю BredaPhoto 2024 — це «Подорожі». Обрані фотографи й митці будуть запрошені представити свій проєкт під час Фестивалю BredaPhoto 2024.


Вартість заявки: Безкоштовно

Крайній термін: 18 грудня

 

III Barcelona Human Rights International Photo Festival

 

Проєкти повинні стосуватись будь-якого питання, пов'язаного з правами людини та глобальної справедливості. Десять проектів, відібраних журі, будуть виставлені на фестивалі. Найкращий з них отримає приз у розмірі 3000 €.


Вартість заявки: 5 €

Крайній термін: 1 листопада



bottom of page